lunes, 11 de octubre de 2010

Frederic Linares (Conseller delegat d’ADIGSA) i Joaquim Gascó (Director General de Promoció d’Habitatge) van tenir una trobada amb la CPL d’ICV de Badia per tractar els últims aconteixements relacionats amb habitatge a Badia.

L'encontre que va tenir lloc a la seu d'ICV de Badia va servir per posar en comú dades i temes relacionats amb els últims trasllats dels pisos de l'Avinguda Mediterrània als pisos nous de l'Oporto, l'acabament i entrega dels pisos del carrer Eivissa, la situació de les obres acordades entra AAVV, Ajuntament i ADIGSA, l'estat del desenvolupament del protocol entre Caixa Catalunya, Secretaria General d'Habitatge i veïns amb problemes de pagaments de les hipoteques i la qüestió dels pisos de la caserna de la Guàrdia Civil a Badia.

Linares va posar de manifest la inversió feta per Habitatge a Badia ( prop de 70mil·lions d'€) i el tracte personalitzat que els veïns de Badia ha tingut des del Departament de Medi Ambient i Habitatge.  Aquest  tracte ha estat molt afavorit per la relació continuada i transparent entre el Departament i l'AAVV de Badia i ICV de Badia, no així tant amb l'ajuntament i els seus responsables. Ambdós van agrair l'enorme tasca feta per la gent d'ICV de Badia per acostar els temes al Govern i per plantejar alternatives i solucions en defensa dels badiencs/ques.
La reunió es va acabar amb el compromís d'ambdues parts de tornar a trobar-se per seguir el desenvolupament del Protocol entre Habitatge i caixa Catalunya a Badia pels qui no poden pagar l'hipoteca abans de final d'any. A més, van compartir la última proposta feta per Habitatge per resoldre el problema dels dos últims veïns que no poden marxar al carrer Oporto per tenir dificultats alhora de vendre el seu pis.
La reunió va finalitzar a prop del migdia per després anar a compartir una bona estona amb els veïns amb la Paella Popular organitzada per l'AAVV dintre de les Jornades Associatives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario