viernes, 22 de octubre de 2010

Eusebio Argueta explica les seves propostes de futur per Badia davant d'un nombrós públic que va omplir el teatre de l'escola La Sardana.

Durant uns quaranta minuts el candidat a encapçalar la llista ha anant explicant les qüestions principals que hauran de ser afrontades pel municipi en els pròxims anys. El finançament, la creació d'ocupació, la crisi econòmica, els reptes formatius, la lluita contra el fracàs escolar i la defensa de projectes com el Tramvallès o la recuperació del Poliesportiu seran, entre d'altres, les principals qüestions a solucionar pels badiencs. Argueta ha proposat la cooperació entre ciutadania i governants municipals per generar les necessàries  sinèrgies que  facilitin  abordar els temes. Sense aquesta col·laboració la posada en marxa de molts d'aquest projectes no veurà mai la llum.
El públic assistent va agrair la claredat de l'exposició feta per Argueta qui va respondre a les múltiples intervencions i explicacions demanades. L'acte va cloure amb la petició dels assistents a ICV-EUiA en la seva persistència en defensar les peticions ciutadanes ja que l'equip de govern no escolta la ciutadania.

José Perez

No hay comentarios:

Publicar un comentario