domingo, 20 de febrero de 2011

UN MATÍ DE FEINA

Aquest dissabte, dia 19, al matí, militants i amics i amigues d’ICV-EUiA hem estat parlant i recollint les propostes dels nostres veïns i veïnes de Badia a la Plaça Major.
Ha estat un matí agradable i profitós. Agradable, perquè els que volem fer política no hem d’oblidar mai que hem d’estar molt a prop de la gent a la que volem representar i que el nostre deure és partir del que la majoria de les persones necessiten i opinen; profitós perquè vam arribar a molta gent que tenia ganes de parlar i de dir la seva, coses positives i coses no tan positives, però que ens serveixen a nosaltres per reafirmar el nostre servei a la gent i a la nostra població.
Aquestes activitats també ens motiven perquè la gent ens fa arribar el seu recolzament i la seva idea pel canvi a Badia. La nostra visió, clarament, és que la nostra força política és amb l’única que aquest canvi polític


és possible. ICV-EUiA farà el que ningú més faria. En temes com la lluita contra la crisi, crear ocupació, l’atur, les retallades socials (jubilació i pensions) l’educació, la solidaritat, l’ habitatge, la participació, la cultura, la convivència i transparència.
Necessitem aquest canvi, volem aquest canvi!!
Per això et necessitem! T’apuntes?
ENTRE TOTS FAREM MÉS COSES I MÉS IMPORTANTS!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario