sábado, 20 de diciembre de 2008

Nadal'08


Hola amics i amigues, comapanys i companyes!!!

Arriben aquests dies i sento que ja puc parar de córrer (moltes vegades sense saber cap a on), sento que puc dedicar una mica més de temps a la família, als amics, als companys de lluites i tots el treballadors de la meva empresa expedientats opornistament per Kostal, ... a les PERSONES

Vull demanar disculpes a la gent i als meus companys i compaynes perque no us serveixo com m´agradaria,... Hem tranquilitza bastant veure que altres cobreixen be allò que jo no faig i que tots vosaltres sou prou veterans i autosuficients.

Permeteu-me que desitji per mi i per vosaltres:

UTOPIA, ILUSSIÓ, ESPERANÇA, FORÇA PER AL TREBALL DIARI, ENCERT EN LES VOSTRES DECISIONS, CLARIVIDÈNCIA AL ESCOLLIR LES PRIORITATS PERSONALS I SOCIALS, GENEROSITAT VERS EL PRÒXIM, HUMILITAT, PERSEVERANÇA, COMPRENSIÓ, PACIÈNCIA (en la mesura que ens ajuda a abandonar el "JO" i ens coloca amb "Nosaltres/Vosaltres/Ells")

Qui podria contenir la REVOLUCIÓ necessària d´aquest món sotmès al instint egoista si aquests valors estiguessin sempre en el cor de cadascun de nosaltres ?

Recordeu que "Resistir és Vèncer" o com deia un tirà (del que també podem treure coses bones): "El triomf no es guanyar totes les batalles, sinó el no desanimar-se mai" (Napoleó Bonaparte).

Fins ben aviat !

No hay comentarios:

Publicar un comentario