jueves, 11 de diciembre de 2008

D’AQUESTA MANERA: DIEM NO


La negativa d’ICV-EUiA al pressupost pel 2009 presentat per l’equip de govern no és un caprici nostre. És simplement el resultat d’un seguit d’actuacions d’un equip de govern que no vol que els partits de l’oposició hi participin.

ICV-EUiA va encetar la ronda de reunions del pressupost per al 2009 amb l’ànim de fer arribar les nostres propostes per lluitar contra la crisi econòmica, al mateix temps que millorar Badia (veure resum de les nostres aportacions rebutjades totes per l’equip de govern). Malauradament l’equip de govern no va estar per la labor i va creure que les nostres aportacions en res beneficiarien als badiencs/ques. De fet, aquest any tanmateix no se’ns ha presentat un pressupost complet ja que faltaven parts prou significatives com les partides de personal, informacions sobre determinades partides i/o els percentatges del total destinats als diferents programes. En definitiva, ICV-EUiA ens sentirem fora d’un debat al qual no podíem accedir-hi ja que no teníem la informació necessària i imprescindible. Resultat final: el nostre vot en contra.
No és un càstig als badiencs, ni una “pataleta” d’un nen petit que es vol fer escoltar . És una crida a una determinada manera de fer política, d’entendre la participació i la responsabilitat de l’oposició a un equip de govern que no té idees clares de què fer amb Badia, ni escolta l’oposició, ni sap com enfocar el futur del nostre municipi.
Els pressupostos per l’any 2009 han estat rebutjats per tota l’oposició de l’Ajuntament. Potser, això ha de fer pensar a l’equip de govern, què està fent i com vol que sigui l’execució dels seus pressupostos.

Per aquest motiu vam dir NO: D’AQUESTA MANERA NO!!!

2 comentarios:

  1. hola Carlos, no sabia que tenies blog, ara mateix el penjo al meu, i espero que tu facis el mateix !! felicitats !!

    ResponderEliminar
  2. Si todos los demás grupos políticos están en contra por algo será... El equipo de gobierno debería plantearselo.

    ResponderEliminar