sábado, 4 de diciembre de 2010

El Grup Municipal d'ICV-EUiA presenta les seves al·legacions al pressupost 2011

Eusebio Argueta, portaveu d'ICV-EUiA a l'ajuntament, ha fet arribar les nostres propostes pressupostàries  a l'equip de govern. En general, i a manca de tenir informació del pressupost d'ingressos, ICV-EUiA s'ha fet ressò en la reducció de despesa supèrflua i fora de context en l'actual situació. La manca de noves formes d'ingressos i l'escassetat de recursos per destinar-los pels qui pateixen les conseqüències mes dures de la crisi són dues característiques del nostre pressupost municipal. Davant d'aquesta difícil situació, ICV ha proposat disminuir en dos els càrrecs de confiança,  reduir les partides destinades a convenis i subvencions de determinades associacions i la despesa generada pels sous dels càrrecs electes i les aportacions als grups municipals en un 10%. Al mateix temps, destinar els diners sostrets d'aquest retalls a partides d'ajudes socials, menjadors escolars, beques,..
ICV també ha plantejat la possibilitat de fer un estudi sobre la viabilitat econòmica de crear una empresa municipal per a la recollida d'escombreries, que fes la neteja dels carrers i dels edificis públics com passa a d'altres ajuntaments. Aquesta proposta vol veure si seria possible reduir una de les partides més importants (1.800.000 € aprox.) del pressupost total.
La negativa davant d'aquestes i d'altres propostes per part del govern fan impossible que ICV-EUiA doni el seu recolzament a un pressupost continuista que no serveix per millorar Badia, poc il·lusionant, a on les inversions pròpies passen a ser zero i a on els recursos són malbaratats en programes que es repeteixen al llarg dels anys molts dels quals no acaben de donar cap resultat a Badia

No hay comentarios:

Publicar un comentario