viernes, 26 de noviembre de 2010

Xavier Boix, candidat d’ICV-EUiA pel Vallès Occidental, es troba a Badia amb un grup de conversa en català

La trobada de caràcter informal va tenir lloc a la cafeteria La Torrada de Badia del Vallès ahir dimecres. Al voltant del cafè van anant sorgint temes com l'emigració i els serveis socials, la corrupció, la utilitat de votar i de fer-ho per ICV-EUiA, l'educació i el fracàs escolar, impostos i necessitat de creació d'ocupació. De manera sistemàtica  Boix ha anant aportant les solucions proposades per ICV-EUiA per a cada tema en concret. Les explicacions detallades han posat de manifest als assistents que les propostes existeixen i que ICV-EUiA les conté al seu programa electoral.
"Ha estat una autèntica dutxa de realisme en els problemes que realment preocupen els badiencs" ha afirmat Boix en acabar la trobada. Xavier Boix, president d'ICV pel Vallès Occidental i número 14 a la candidatura d'ICV-EUiA per Barcelona coneix en profunditat la singularitat i problemàtica de Badia com a municipi. Tot i sempre haver estat molt vinculat al nostre municipi, Boix  ha manifestat la seva intenció de continuar de ben a prop els problemes de Badia sigui com a diputat o no. El grup de badiencs, integrants d'un grup de conversa en llengua catalana, van posar de manifest l'ambient agradable en el que ha transcorregut la trobada i la imatge de utilitat que en Xavier ha transmès de l'activitat política.
Aquest tipus d'actes "en petit format" formen part de la microcampanya electoral en la qual ICV ha posat molt d'èmfasi degut a la dificultat que té el nostre missatge d'obrir-se un espai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario