martes, 21 de septiembre de 2010

Acte informatiu sobre la barrera sònica a la C-58 al seu pas per Badia.

Demà 22 a les 19:00 hores entre el blocs 7-9 de l’Avinguda del Mediterrani ICV-EUiA parlarà amb els veïns sobre la Barrera Sònica.

La coalició vol donar informació de primera mà els veïns sobre cóm està la situació al voltant d'aquesta infraestructura. ICV-EUiA mitjançant informació del nostre Grup Parlamentari podem informar que l'acord entre Generalitat i Ajuntament comporta l'existència d'un pressupost de 2,6 milions d'euros per a fer el projecte i execució de l'obra. El projecte inicial proposava una barrera d'uns 6 metres d'alçada composat de talussos arbrat i vegetal i compaginat amb metracrilat d'1 kilòmetre de llargada al seu pas per Badia. Ara bé, el fet és que ara per ara Obres Públiques només s'ha compromès a tenir el projecte a finals d'aquest any i res més. Això en opinió d'ICV-EUiA de Badia, és clarament imprecís en dades d'execució i més encara havent-hi eleccions pel mig. Es per aquest motius que ICV-EUiA de Badia ha convocat els veïns/nes per exposar aquest fets, escoltar les seves demandes i iniciar la mobilització veïnal necessària per a que les promeses del PSC no tornin a quedar en un no res.

L'acte serà demà dimecres 22 a la plaça delimitada entre els blocs 7 i 9 de l'avinguda del Mediterrani.

Us hi esperem! La teva veu és el més important!

1 comentario:

  1. hola soy ciudadana de Badia del valles y vivo en la calle Mediterraneo. Este tema de la barrera sónica me afecta bastante, y lo que encuentro indignante es que nadie nos informe del tema de la construccion de la barrera sónica. Espero que me puedas indicar de como está el tema, porque decir que el projecto está previsto para finales de año, no indica nada de si se va a contruir o no.

    ResponderEliminar